Нашата локация

Хотел Атлантик е разположен в един от най-чистите и престижни квартали на София. Непосредствено до планина Витоша, където учени са установили, че движението на въздуха е изключително полезен за хора с дихателни проблеми и не може да се получи застой на мръсни изпарения и вредители за здравето на човека. Изцяло тиха и зелена зона в същото време на добро разстояние от топ центъра на красива София. И не далеч от националното летище на България.

Панорамният ресторант на хотел Атлантик е разположен на 3-тия от четирите етажа на хотела с откриваща се панорамна гледка към София. Менюто на ресторанта е съобразено със здравословния и елегантен стил на Европейската кухня с българско влияние. Голямо разнообразие от изтънчени вина на известни български и чуждестранни изби.

Бюфет закуската на хотела

Пълноценната закуска за нашите клиенти е изключително важна. Предлагането ни е на бюфет маса, с голямо разнообразие задоволяващо всеки вкус. Храната се приготвя на момента от висококачествени продукти и напитки от млад и усмихнат персонал. Можете да се насладите на прекрасна сутрин с домашно приготвени яйца и чаша еспресо на страхотна гледка над София.

Външен басейн

Атлантик хотел, разполага с външен басейн на който гостите могат да се наслаждават на топлите слънчеви дни на фона на приятна музика и атмосфера. На басейна се сервират ястия и коктейли от усмихнат и енергичен персонал.

Всичко необходимо

за вашите бизнес срещи

Хотел Атлантик е с дългогодишна традиция в провеждането на всички видове обучения, работни срещи, конференции и семинари. Ако планувате за колектива на Вашата фирма, провеждането на семинар или тийм-билдинг, конферентната зала и услугите в хотел “Атлантик” ще отговорят на всички ваши очаквания!
Конферентната база е с високо качество – бизнес услуги с достъп до високоскоростен безжичен интернет, принтер, LED телевизор, копирни услуги, мултимедиен проектор по заявка, екран, флипчарт, озвучаване.
Хотел Атлантик разполага с бизнес зала с капацитет от 6 до 35 места в зависимост от Вашите нужди. Нашият опитен персонал ще се погрижи за качествено обслужване и комфорт по време на вашето събитие. Предлагаме Ви, също така, богат избор на коктейлни хапки и варианти за кафе паузи.

Услуги на хотел Атлантик

Google Maps Generator by embedgooglemap.net

Най-близки забележителности

София: 17:23
предимно ясно 28° C