Панорамният ресторант на хотел Атлантик е разположен на 3-тия от четирите етажа на хотела с откриваща се панорамна гледка към София. Менюто на ресторанта е съобразено със здравословния и елегантен стил на Европейската кухня с българско влияние, използвайки вискокачествени продукти на български ферми и мандри. Голямо разнообразие от изтънчени вина на известни български и чуждестранни изби.
Удобно място за вашето лично празнично събитие, сватба или фирмено парти. Нашият главен готвач Петко Ерменков с 19 годишен стаж в хотела, подготвя индивидуално меню за всеки вкус и изискване.

Работно време от 11:30 до 23:30 всеки ден

Поднесено с Любов и изтънчен вкус

Индивидуално изговтвено меню за вашия повод

Вашият повод за празнуване, като рожден ден, фирмено парти, сватба, кръщене, абитуриентски бал и т.н е важен за вас, също толкова важен и за нас.
Нашият екип от опитни готвачи и сервитьори ще направят празника ви незабравим. Нашите предложения са разнообразни и интересни следвайки модната тенденция в храненето. Като изработваме меню според вашето изискване и повод. Предлагаме добра тематична украса в зависимост от повода на празнуване.

“Summer Terrace”

Хотелът разполага с тераса до басейна. Подходящо място за обяд, следобеден коктейл и вечеря на открито. С богата винена листа, професионално обслужване и приятна музика.

София: 18:26
предимно ясно 27° C